pihuki bolina bola papaiyya
Krishna Bhajan
पिहुकी बोलिन बोल पपैय्या॥ध्रु०॥ तै खोलना मेरा जी डरत है। तनमन डावा डोल॥ पपैय्या०॥१॥ तोरे बिना मोकूं पीर आवत है। जावरा करुंगी मैं मोल॥ पपैय्या०॥२॥ मीराके प्रभु गिरिधर नागर। कामनी करत कीलोल॥ पपैय्या०॥३॥
pihukī bolina bola papaiyyā॥dhru0॥ tai kholanā merā jī ḍarata hai। tanamana ḍāvā ḍola॥ papaiyyā0॥1॥ tore binā mokūṃ pīra āvata hai। jāvarā karuṃgī maiṃ mola॥ papaiyyā0॥2॥ mīrāke prabhu giridhara nāgara। kāmanī karata kīlola॥ papaiyyā0॥3॥